Strona archiwalna Poniedziałek, 20 maja 2019 r. | rozmiar czcionki: A- A A+ | kontrast

V Mistrzostwa Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra


9 marca br. uczniowie klas pierwszych i drugich technikum żywienia i usług gastronomicznych oraz technikum hotelarstwa wzięli udział w V Mistrzostwach Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra

organizowanych przez Hotel Atut w Licheniu Starym.

Uczniowie pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych mieli okazję zapoznać się ze specyfiką zawodów kulinarnych, obserwować zmagania kucharzy przy tworzeniu dań degustacyjnych, ocenianych przez najlepszych szefów kuchni z całej Polski i nie tylko ;).

 

 

Zapraszamy do fotorelacji z tego wydarzenia

 

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17